Huur een postbusadres!

Met een zakelijk postbusadres ontvang je al je post op één locatie. Dat kan handig zijn en staat professioneler. Business Center Winterswijk verhuurt postbusadressen voor € 100 exclusief btw per maand. Van ieder poststuk dat bij ons binnenkomt, ontvang je automatisch bericht. Dit voorkomt het onnodig controleren van je postbus. De postbussen zijn 7 dagen per week bereikbaar tussen 6.00 en 23.00 uur. Het is ook mogelijk je poststukken te laten doorsturen naar een ander adres.

Postbusadres handig voor thuiswerkende ondernemer

Ben je een startende ondernemer en verwacht je dat je veel onderweg bent? Huur dan een postbusadres. Als je je bedrijf inschrijft bij de Kamer van Koophandel, moet je een vestigingsadres opgeven. Dat mag ook een zakelijk postbusadres zijn. Via het postbusadres worden al je poststukken verzameld. Zodra het jou schikt, kun je ze afhalen. Zo voorkom je dat je brievenbus thuis verstopt raakt, of dat de buren steeds jouw pakketjes moeten aannemen.

Postbusadres voor het buitenland

Verhuis je naar het buitenland, dan blijf je met een postbusadres in Nederland goed bereikbaar. Ook voor buitenlandse bedrijven die op de Nederlandse markt gaan werken, is een postadres in Nederland effectief. Voor eigenaren van een Nederlands bedrijf die een nevenvestiging op een ander adres willen openen, is zo’n zakelijk postadres ook ideaal. Wij sturen de post en pakketten door!

Behoefte aan meer informatie? Neem contact op met Henk ten Dolle. Bel (+31) (0) 6-57 57 81 25 of stuur een e-mail naar info@businesscenter-winterswijk.nl.