Kantoorruimte huren

Business Center Winterswijk verhuurt diverse kantoorruimtes. Deze worden kant-en-klaar opgeleverd inclusief vloerbedekking en inbouwverlichting. Nog meer service? Huur dan een kantoorruimte inclusief bureau, stoelen en vergadertafel. Wifi en een telefoonaansluiting zijn voorhanden.

Flexunit of flexplek huren

Ben je ondernemer zonder kantoor? Of ben je kort geleden gestart als ondernemer, wil je de kat uit de boom kijken en houd je je kosten nauwlettend in de gaten? Business Center heeft werkplekken op maat; variërend van een ruime flexunit tot een flexibele werkplek voor een paar uur of een aantal dagen per week. Een flexunit is te huur voor €21,25 per dagdeel en €42,50 per dag.  De werkplekken zijn van alle gemakken voorzien.

Lijkt het je wat om een ruimte te delen met een andere ondernemer? Dat kan! Business Center Winterswijk is een ideale plek waar je andere ondernemers en professionals ontmoet en kunt netwerken.

Werkplek
Kantoorruimte huren

Vergaderkamer of spreekkamer huren

Vergaderen met je collega’s, andere professionals of een klant? Ruimte nodig voor workshops, trainingen of netwerkbijeenkomsten? Bij Business Center Winterswijk kan dat in een van de vergaderkamers. De kamers bieden plaats aan 2 tot 50 deelnemers en er zijn verschillende opstellingen mogelijk. De vergaderruimtes zijn voorzien van moderne faciliteiten zoals een lcd-scherm, wifi en een beamer. Je huurt ze voor €42,50 per uur inclusief koffie en thee. Kies een van de 2 kleinere spreekkamers voor persoonlijke gesprekken. Deze kosten €21,25 per dagdeel.

  • Kantoorruimtes van 15 tot 130 m2
  • Flexunit €21,25 per dagdeel en €42,50 per dag
  • Flexibele huurovereenkomsten
  • Prijs inclusief wekelijkse schoonmaak
  • 24/7 de beschikking over jouw kantoorruimte
Vergaderruimte Winterswijk

Behoefte aan meer informatie? Bel met Henk ten Dolle; (+31) (0) 6-57 57 81 25, of stuur een e-mail naar info@businesscenter-winterswijk.nl.