Het gezicht achter Business Center Winterswijk

Henk ten Dolle is oprichter en eigenaar van Business Center Winterswijk, ook wel Talentenpark genoemd. Daarnaast is hij directeur van Palio, dat gespecialiseerd is in Rapid Prototyping, Rapid Manufacturing en 3D printing. Hij hecht veel belang aan innovatie.

Sterker; innovatie is volgens hem de belangrijkste factor voor zijn zakelijke succes. Voor Ten Dolle ontstaat innovatie door toevallige ontmoetingen van mensen met ieder hun eigen visie en kennis. Business Center Winterswijk biedt plaats voor toevallige ontmoetingen.

Zelfstandige Professionals

Henk ten Dolle spreekt nooit over zzp’ers. ”Ik gebruik heel bewust de term zelfstandige professional oftewel zp’er. Eén z minder, maar wat mij betreft een wereld van verschil. De term zp’er doet meer recht aan de ondernemers.” Ze gaan hem aan het hart, die zp’ers. ”Ik weet wat er komt kijken bij ondernemen in je eentje en weet hoe moeilijk het kan zijn om alle beslissingen zelfstandig te nemen.

Daarom weet ik dat iemand zo nu en dan behoefte heeft aan contacten met andere professionals om van gedachten te wisselen. Dat is de reden waarom ik bij het Business Center Winterswijk ook flexplekken verhuur.”